Piramit Haber

Başbakan Erdoğan'a o soruyu soramadılar

Medya

Başbakan Erdoğan'ın gazetecilerin sorularını cevapladığı programda Muhteşem Yuzyıl dizisinin sorulmaması tartışma konusu oldu.

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, NTV ve Star ortak yayınında Nermin Yurteri, Mehmet Barlas, Nazlı Öztarhan'ın gündemle ilgili sorularını yanıtladı. Programda merak edilen bir konu olan Muhteşem Yüzyıl dizisi ile ilgili herhangi bir sorunun sorulmaması dikkatlerden kaçmadı.
Oğuz Haksever'in moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşide Başbakan Erdoğan'ın sık sık eleştiri oklarına hedef olan Muhteşen Yüzyıl dizisiyle ilgili hiçbir soru sorulmaması eleştİri konusu oldu.

MUHTEŞEM YÜZYIL'I 'ES' GEÇTİLER

Erdoğan'ın gerek grup toplantısında gerekse diğer toplantılarda Muhteşem Yüzyıl'la ilgili sıkıntısını dile getirmesinden sonra eleştiri okları bu diziye çevrilmişti. Erdoğan'ın 'Biz böyle Kanuni tanımadık. Kanuni'nin 30 yılı at üstünde geçmiştir. Ben o dizinin yönetmenlerini de televizyon sahiplerini de kınıyorum' sözleriyle eleştridiği diziyle ilgili hiçbir soru sorulmadı. Üstelik Erdoğan dizinin yayınlandığı kanalda konuşuyordu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.