Piramit Haber

Bergüzar Korel'i küplere bindiren twit

Medya

Ünlü sanatçı Bergüzar Korel bir takipçisinden gelen 'Gezi' içerikli mesajla deliye döndü. Korel, twitter.com üzerinden sıkı bir kavgaya girdi.

 Sirkeci'deki arabalı vapur kazasında yaşamını yitiren 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz için ünlü sanatçı Bergüzar Korel olmadık bir tepki alınca çileden çıktı.
Bir takipçisinin olayı 'Gezi'ye bağlamasına sinirlenen ünlü sanatçı, sosyal medyadaki hesabı üzerinden sert bir kavgaya girdi. 

Takipçisine hayli sinirlenen Korel, "Sen mi öğreteceksin bana edebi' diyerek fırça attı. İşte Korel'i çileden çıkartan o tweet ve ikili arasındaki yazışmalar;

BU TWİT ÇILDIRTTI
Sizin insanlığınız Gezicilerden biri öldüğü zaman depreşiyor.Şehitlerden öldüğü zaman Katilleşiyorsunuz. EDEB YAHU

Bu sözler üzerine Bergüzar Korel açtı ağzını yumdu gözünü. Bu kişiye ağır sözlerle yanıt veren Korel şunları yazdı;


KOREL : SAKİN TAVRIMI KORUYAMIYORUM

Takipçisi olan kavgasında hayli sinirlenen Bergüzar Korel, 'sakin tavrımı koruyamıyorum' diyerek dava edeceğini söyledi. Korel şunları yazdı;

RT'lesigim sahis o kadar cahil ki 5 yaşında boğularak can veren ece su icin yazdıklarımdan sonra bana bunu yollamış.. Okuduğunu anlamadığın gibi ne kadar EDEP'siz olduğun o kelimeyi bile doğru yazamamandan belli..Tez vakitte kalbindeki karalıktan kurtul..!

Arkadaşlar son 2 gündür olan üzüntümüz,acımız cok büyük.Şu zamana kadar olan sakin tavrımı koruyamıyorum..

Bana "Rolünün etkisinde kalmışsın abla","siyasete girme" "adam ol sus" diye msj atan tüm mahlukları insan olmaya çağırıyorum. Ve bu acımı diğer siyasi sorunlar veya GEZİ ile bagdastiran tüm twitleri rt'leyip spam'leyip hesaplarınızın kapattirilmasina sebep olacagim!

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.