ağımlılıklardan kurtulma konusunda dünya çapında tanınan, enerjiye dayalı doğal arınma yöntemi “Abrahamson Metodu” artık Türkiye’de!
“BePositive” arınma merkezinde, Ehud Abrahamson’ın geliştirdiği özel ve doğal bir etkileme yöntemi ile kişi, seanstan bağımlılık duyulan maddeden iğrenme ve kayıtsızlık hissi ile çıkıyor.
Abrahamson Arınma Programı dünya çapında; sigara, şeker ve glüten gibi kötü alışkanlıkların yanı sıra; alkol, tırnak yeme, saç yolma (trikotillomani), deri yolma (dermatilomanı-CSP), kumar ve daha ağır ve karmaşık bağımlılıklardan kurtulmak için de kullanılıyor.
BE POSITIVE GÜNCEL SEANSLAR
Sigaradan Arınma
Her yıl dünyada yaklaşık 4 milyon kişi tütün kullanımına bağlı hastalıklar nedeniyle hayatını kaybetmektedir. Sigara, içerdiği 4000’e yakın kanserojen nedeniyle kanser başta olmak üzere pek çok hastalığın nedenidir. Sigara kullanımı, nefes darlığı ile karakterize kronik obstrüktif akciğer hastalığının (KOAH) da en önemli sebebidir.
Sigara bağımlılığından kurtulmada merkez kişinin kendisidir. Sigara bırakma isteği, nikotin bağımlılık düzeyi ve içinde bulunulan sosyo-kültürel ortam bu zorlu süreci etkiler. 30 yıldan beri uygulanmakta olan Abrahamson Sistemi, yüzde 80’e varan başarısıyla sigara bağımlılığına çözüm sunmaktadır. Tamamen özel ve doğal bir yöntemle tek seansta sigara içme dürtüsü azaltılır ve sigardan arınma işleminden nikotinden iğrenme ve/veya sigaraya kayıtsızlık hissi ile çıkılır. Arınma işlemini yaptıranların çoğu tek seansla sigarayı bırakır.
Sigara bırakıldığı ilk andan itibaren vücutta gelişen iyileşme süreci başlar…
Sigara bırakıldığı ilk 24 saat içinde, kandaki nikotin ve karbonmonoksit düzeyleri hızla azalır. Sigara içmenin bronşlar üzerindeki etkileri, sigaranın bırakıldığı ilk günden itibaren tersine döner. Tat ve koku alma duyuları düzelir . Birkaç hafta içinde kan dolaşımı düzelir. Sigarayı bırakmanızın ilk yılında, kalp krizi riski azalmaya başlar. Sigarayı derhal bırakmanın yemek borusu ya da pankreas kanseri olasılığını azalttığına, 7 yıl içinde mesane kanserinin hiç sigara içmeyen bir kişiyle aynı risk düzeyine erişeceğine ve 10-15 yıl sonra sigarayı bırakan kişinin akciğer, gırtlak ya da ağız kanserine yakalanma riskinin istatiksel olarak hiç sigara içmemişlere yaklaştığı bilinmektedir.